Eindejaarsactie: heerlijk aperitieven met de feestdagen

Free picture ( New still life with champagne ) from https://torange.biz/new-still-life-champagne-2737

Bestel nu jouw exclusieve KMBD-tapasschotel voor 4 personen (€ 25) en fles Laccrima Baccus-cava €12,50), het ideale aperitiefpakket voor de eindejaarsperiode!

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

De Koninklijke Muziekkapel Brandweer Dendermonde wil jou en je familie verwennen met de feestdagen. Op 24 en 31 december kan je in samenwerking met Slagerij Heirbaut een overheerlijke en kwaliteitsvolle tapasschotel (vlees) voor 4 personen bestellen. Het feestje wordt compleet als je daar ook nog een bijhorende fles Cava Brut reserva Laccrima Baccus bestelt, zodat je de feestdagen in je bubbel toch op gepaste wijze kan vieren. Dit alles kan op 24 of 31 december geleverd worden binnen een straal van 30 km rond Dendermonde of ja kan deze ook afhalen bij Slagerij Heirbaut op één van de gewenste dagen.

TAPASSCHOTEL 4 PERSONEN: € 25
FLES CAVA: € 12,50


Plaats uiterlijk een week op voorhand je bestelling (voor 17 en 23 december) wil je zeker zijn van je levering op 24 of 31/12.

Bestellen kan eenvoudig door het online bestelformulier in te vullen.
Gelieve na bestelling het totaalbedrag over te schrijven op BE44 0685 5046 5545 met vermelding “EINDEJAAR 2020 – jouw naam”.

Opgelet: Een bestelling is enkel definitief na ontvangst van betaling en bevestiging van ons!

Voor vragen of problemen bij het invullen van het formulier, mail gerust naar kmbd.be@gmail.com

Alvast bedankt om Koninklijke Muziekkapel Brandweer te steunen.