Muziek uit mijnen tijd

EDITIE 3: 2023

Dat muziek de mensen raakt, hebben we allemaal reeds meermaals ervaren. Sommige doelgroepen hebben echter minder toegang tot muziek , zoals ouderen, personen met een handicap of mensen in bijzondere sociale omstandigheden. Daarom sloegen KMBD en LDC Zonnebloem de handen in elkaar voor “Muziek uit mijnen tijd”

Na succesvolle edities in 2019 en 2022 brengt de Koninklijke Muziekkapel Brandweer Dendermonde op ZONDAG 22 OKTOBER 2023 een derde editie van “Muziek uit mijnen tijd” in LDC Zonnebloem, een concert met een gevarieerd muzikaal programma met muziek uit uwen en mijnen tijd. 

Waar? LDC Zonnebloem, Breestraat 109, Sint-Gillis-Dendermonde
Prijs? Voorverkoop: € 10/ ADK: € 15 / Voordeeltarief Zonnebloem: € 8 / UiTPAS kansentarief € 1,50
Tickets? mail naar kmbd.be@gmail.com

Terugblik op de vorige edities

Voor de eerste editie in 2019 kon de muziekkapel rekenen op de inbreng van twee speciale gasten.  Stadsbeiaardier Marc Van Boven was met zijn mobiele beiaard gastsolist en muzikante Anouk Heirbaut was gastzangers. De presentatie van het concert was dan weer in handen van bekend radiopresentator Michel Follet. Voor de tweede editie in 2022 praattte huispresentator Herman Verberckmoes de muzikale werken aan elkaar. Eigen muzikant Jens Dejonghe nam een solopartij voor zijn rekening.

Enkele sfeerbeelden uit 2022:

Enkele sfeerbeelden uit 2019: