Muziek uit mijnen tijd

EDITIE 2: 2022

Na het succes van 2019 brengt  de Koninklijke Muziekkapel Brandweer Dendermonde op ZONDAG 30 OKTOBER 2022 i.s.m. met de zangklas pop/rock/jazz van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans “Muziek uit mijnen tijd”, een concert met een gevarieerd muzikaal programma met muziek uit uwen en mijnen tijd. 

Waar? LDC Zonnebloem, Breestraat 109, Sint-Gillis-Dendermonde
Prijs? Voorverkoop: € 10/ ADK: € 15 / Voordeeltarief Zonnebloem: € 8 / UiTPAS kansentarief € 1,50
Tickets? mail naar kmbd.be@gmail.com

EDITIE 1: 2019

Ruim 300 mensen geniet van Muziek uit mijnen tijd!

Dat muziek de mensen raakt, hebben we allemaal reeds meermaals ervaren. Sommige doelgroepen hebben echter minder toegang tot muziek , zoals bewoners van woonzorgcentra en ouderen. Zorg en muziek sloegen de handen in elkaar voor  Muziek in mijnen tijd dat plaatsvond op 20 oktober in zaal Zonnebloem te Sint-Gillis-Dendermonde.

KMBD en enkele speciale gasten kleurden het concert

Voor het concert ‘Muziek uit mijnen tijd’ kon de muziekkapel rekenen op de inbreng van twee speciale gasten.  Stadsbeiaardier Marc Van Boven  gaf vanop zijn mobiele beiaard muzikale kleur aan de concerten. Marc is dit jaar 20 jaar stadsbeiaardier en dit kon niet onopgemerkt voorbij gaan, maar ook Patrick Heirbaut is 20 jaar kapelmeester van de muziekkapel. Naast deze artiesten nam ook eigen muzikante Anouk Heirbaut de micro om twee liedjes mee te zingen met de muziekkapel. De presentatie van het concert was dan weer in handen van Michel Follet. Iedereen kent Michel van vroeger op de radio, en tegenwoordig is hij te zien op EclipsTV waar hij ook een muziekprogramma presenteert. Michel was de geknipte gastheer voor dit concert.

Bekijk hier enkele sfeerbeelden:

Dit project kwam tot stad i.s.m. de woonzorgcentra en lokale dienstencentra van Stad en OCMW Dendermonde, Armonea, Vlamo.