Musical Notes 2015: A Pacific Dream

Op 21 maart 2015 speelt de KMDB het ondertussen bekende concept ‘Musical Notes‘. Daarmee zet de Muziekkapel weer een stap vooruit in het Dendermondse muzieklandschap.

De voorbije jaren werkte de KMBD al samen met een circus-, theater- en dansgezelschap. Twee jaar geleden trad stadsbeiaardier Marc Van Boven aan en vorig jaar speelde The Jaggpap Jazzband samen met de Muziekkapel.

Voor Musical Notes 2015 koos Kapitein-Kapelmeester Patrick Heirbaut terug volop de kaart van de Muziekkapel zelf. De dirigent en muzikanten serveren een heerlijke cocktail van pure harmoniemuziek in verschillende genres. Zo zetten de KMBD zichzelf weer even volop in de spotlights. Dat mag ook wel, want sinds zijn aanstelling 15 jaar geleden kon Patrick het niveau van de Muziekkapel gestaag naar een hoger niveau trekken. Ook dat kan je op 21 maart ervaren: de werken die de voorbije maanden werden ingeoefend, zullen je zonder moeite doen wegdromen. ‘A Pacific Dream’: een muzikale reis langsheen exotische stranden.

Dit jaar is de presentatie in handen van actrice en comédienne Veerle Malschaert, die voor de nodige verrassing zal zorgen.

Musical Notes: A Pacific Dream – 21 maart 2015, 20u – CCBelgica
Presentatie: Veerle Malschaert
Kaarten: VVK € 10 – ADK € 12 – reservaties op 0472/56 50 35