De KMBD zit niet stil

Na een geslaagde Musical Notes op 23 maart en een zonnige eerste uitstap met het brandweerkorps in Appels stond zondag 5 mei het aperitiefconcert in wijk ‘De Dammen’ op het programma. Leuke ambiance daar, ons programma sloeg aan onder die stralende zon.

Wij zitten echter ondertussen niet stil en binnenkort zijn wij weer te beluisteren. Op 8 en 9 juni 2013 vinden traditioneel de opendeurdagen van het Dendermondse Brandweerkorps plaats. Met op 8 juni om 16u een gastoptreden van het Klein-Brabants Koperensemble Bluesette, en op 9 juni om 11u een aperitiefconcert van de Koninklijke Muziekkapel Brandweer Dendermonde. Dit alles ter hoogte van de brandweerkazerne op de Oude Vest in Dendermonde.

Op 22 juni luisteren wij het kermisconcert van  de Koninklijke Harmonie “Al Vloeiende Groeiende” in Bazel op. Waarna wij in rechte lijn doortrekken naar ons concert “ON FIRE” op 21 juli op de Grote Markt in Dendermonde. Geen Vlaamse artiest op ons podium dit jaar, maar de artiesten van de KMBD zetten de Grote Markt in vuur en vlam.

Tot binnenkort ergens te velde!